Advertising

Beste sex leketøy i norge nett butikk

Postby Mindu on Sun Jun 03, 2018 5:55 am

Sex leketøy historie
Jeg kom tilbake for å stå igjen foran speilet. Med min frihånd kuttede jeg og klemte mitt venstre bryst før jeg sugde vibratoren til området nær brystvorten. Tvinge meg til å bremse eller dette ville ikke fungere. Jeg tok min venn i kontakt i nærheten av brystvorten. Flytter sakte først til venstre, over toppen og pause kort når jeg nådde til høyre. Deretter beveger og stimulerer den lille, harde og følsomme delen under brystvorten min. Varme ble endelig bygd. Det var på tide, jeg tok sex leketøy i kontakt med venstre nippel. Etter noen sekunder som det virket, er det magisk. Fortsatt å se i speilet flyttet jeg vibratoren direkte på den andre brystvorten ved hjelp av min frie hånd for å presse brystvorten mot vibratoren fast, følte min bevisst selvpåførte smerte og mitt behov økte ytterligere. Setter vibratoren ned et øyeblikk for å gå ut av trusene mine. Jeg klemte på brystvortene en om gangen og plukket opp enheten igjen og utvidet stillingen min nok til å ta vibratoren mot mine lurtepper. Teasing, gradvis å jobbe vibratoren i, men ikke dyp - ennå ikke. Selv om det var oppvåkning i speilet, var det ikke den mest praktiske stillingen å nå orgasmer, eller for det saks skyld etter en god en. Så jeg støttet meg mot sengen. Når ryggen av bena mine kom i kontakt, lot jeg meg selv falle bakover.

https://www.crazylove.no
https://www.crazylove.no/DILDO
https://www.crazylove.no/BDSM-FETISJ
https://www.crazylove.no/SEXY-UNDERTOY

Jeg fortalte meg selv igjen at dette ikke var en tid for den lange bygningen opp til klippekanten. Jeg hadde ikke tid og også jeg var fortsatt sint! I dag var annerledes, jeg ønsket smerte å distrahere meg, så vel som glede. Så jeg presset vibratoren hardt inn i fitte min, selv om det ennå var bare litt fuktig. Etter noen øyeblikk som beveget seg inn og ut, snudde jeg maskinen høyere. Min fitte begynte å bli varm og våt, selv om jeg følte litt smerte fra mitt raske angrep. Tid til å angripe klokken min nå. I mellomtiden legger du tre fingre fra min andre hånd for å ta over i min kjeve og skyve inn og deretter trekke nesten ut, deretter inn igjen. Jeg presset min trofaste venn mot klokken min og beveget seg i små sirkler og økte presset raskt. Samtidig øker tempoet og dybden av fingrene i min kusse. Jeg ble varm på alle måter, min kjepp nå nå den varme og saftige scenen og jeg svettet av den raske aktiviteten. Til tross for min aggressivitet virket det lang tid for den eneste voldelige dildo orgasmen å treffe. Etter at tremorene hadde slått seg, følte jeg at juicen sank ut av min kule nedover benet mitt og mot arket som var krøllet av min aktivitet og vått med svette. Jeg var varm og følte meg ikke som å flytte, finne ut hva i helvete, la saftene pudse, arket trengte å skifte uansett. Jeg dummet.
 
Posts: 29
Joined: Sun Apr 29, 2018 7:07 am
Location: oslo

Re: Beste sex leketøy i norge nett butikk

Postby Mindu on Sun Jun 03, 2018 1:07 pm

Mindu wrote:Jeg kom tilbake for å stå igjen foran speilet. Med min frihånd kuttede jeg og klemte mitt venstre bryst før jeg sugde vibratoren til området nær brystvorten. Tvinge meg til å bremse eller dette ville ikke fungere. Jeg tok min venn i kontakt i nærheten av brystvorten. Flytter sakte først til venstre, over toppen og pause kort når jeg nådde til høyre. Deretter beveger og stimulerer den lille, harde og følsomme delen under brystvorten min. Varme ble endelig bygd. Det var på tide, jeg tok sex leketøy i kontakt med venstre nippel. Etter noen sekunder som det virket, er det magisk. Fortsatt å se i speilet flyttet jeg vibratoren direkte på den andre brystvorten ved hjelp av min frie hånd for å presse brystvorten mot vibratoren fast, følte min bevisst selvpåførte smerte og mitt behov økte ytterligere. Setter vibratoren ned et øyeblikk for å gå ut av trusene mine.


Når jeg sier kvinnen jeg dro hjem med den kvelden, var het, mener jeg ikke at hun var snill. Hun var i hovedsak kjærlighetsskolen til Karlie Kloss og Snøhvit: En total røykevise og vei ut av min liga. Vi møttes i en bar. Hun likte å danse til Robin. Jeg likte hennes hud.

Vanligvis har jeg ikke noe problem å nå orgasme. Når jeg er alene med min veggvibe, kan jeg komme to eller tre ganger på rad. Hvis jeg er med en partner jeg stoler på, er jeg vanligvis god til å gå også. Så hvorfor var det, på grunn av hennes ansikt mellom mine ben, var det ingen måte? Jeg var på Climax i denne meidenbed? Jeg var freaking out. Skyld og angst feid over meg. Jeg gjorde en tilfeldig unnskyldning for å forlate og sprint ned for å hakke en drosje.

Sytti prosent av kvinnene ikke orgasmer fra penetrerende sex alene.

stor utvalg penisring

Min erfaring er altfor vanlig. Det kalles seksuell ytringsangst, og det oppstår når en seksuelt aktiv person ikke "utfører normalt" i soverommet (Hvorfor kommer jeg ikke? Hvorfor spiser jeg så raskt?) For en mental, snarere enn fysisk grunn. Hva som anses som normalt er relativt selvfølgelig, men samfunnet anser vanligvis seksuell normalitet for å være følgende scenario, med noen (men ikke mange) akseptable avvik: En mann med hard penis ejakulerer (men ikke for fort!) In, on, eller nær en menneskelig kvinne. Den kvinnen skriver da i ekstase, takket være vennenes penis. Alle orgasmer.

blog
blog
 
Posts: 29
Joined: Sun Apr 29, 2018 7:07 am
Location: oslo

Re: Beste sex leketøy i norge nett butikk

Postby Mindu on Sun Jun 03, 2018 1:15 pm

Mindu wrote:Min erfaring er altfor vanlig. Det kalles seksuell ytringsangst, og det oppstår når en seksuelt aktiv person ikke "utfører normalt" i soverommet (Hvorfor kommer jeg ikke? Hvorfor spiser jeg så raskt?) For en mental, snarere enn fysisk grunn. Hva som anses som normalt er relativt selvfølgelig, men samfunnet anser vanligvis seksuell normalitet for å være følgende scenario, med noen (men ikke mange) akseptable avvik: En mann med hard penis ejakulerer (men ikke for fort!) In, on, eller nær en menneskelig kvinne. Den kvinnen skriver da i ekstase, takket være vennenes penis. Alle orgasmer.


Fortellingen er veldig heteronormativ (og for å være ærlig, veldig tørt) sexleketøy. Queer sex, i mellomtiden, er nesten aldri anerkjent i noen kapasitet, selv om leietakere av ytelsesangst ikke er begrenset til rett, gjennomtrengende sex. Jeg har opplevd angst med begge kjønn. Det er ingen kjønnskompetanse for nerver.

Som kultur er vi fokusert på fineste sexy undertøy mannlige ytelsesproblemer, nemlig hardhet eller mykhet i penis og hvor mye tid det tar å ejakulere. Men hva med kvinner? Den antatte kulturstandarden gir ikke mye plass til oss. Vi skal climax gjennom det som betyr at fineste sexy perlash partneren vår tillater oss, som på grunn av hvordan sex er avbildet i popkultur og porno, ofte ikke involverer noen av våre sanne "varme soner".
 
Posts: 29
Joined: Sun Apr 29, 2018 7:07 am
Location: oslo

Re: Beste sex leketøy i norge nett butikk

Postby Mindu on Sun Jun 03, 2018 1:19 pm

Mindu wrote:Sex leketøy historie
Jeg kom tilbake for å stå igjen foran speilet. Med min frihånd kuttede jeg og klemte mitt venstre bryst før jeg sugde vibratoren til området nær brystvorten. Tvinge meg til å bremse eller dette ville ikke fungere. Jeg tok min venn i kontakt i nærheten av brystvorten. Flytter sakte først til venstre, over toppen og pause kort når jeg nådde til høyre.


sexleketøy her
Selvfølgelig, alt dette dritt. Det er mange grunner til at en kvinne kanskje ikke kan orgasme i erotisk butikk. Sytti prosent av kvinnene ikke orgasmer fra penetrerende sex alene. Forspill mangler fra mange seksuelle møter. Ifølge klinisk sexolog og vert for 'Sexplantions', Lindsey Doe, trenger kvinner omtrent 18 til 20 minutter forspill å bli fullt oppvokst, mer enn den gjennomsnittlige mannlige personen. Det er vanskelig å be noen om å senke og fokusere på kroppen din. Det er rett og slett nervøs.

Forskning har vist at det er en direkte sammenheng mellom selvtillit, tillit med en seksuell partner, og frekvensen og kvaliteten på en kvinnes orgasmer. Når du har en uformell tilkobling eller er nervøs for din partner climaxing, kan selvtillit og kommunikasjon mangle; Det er vanskeligere å komme seg inn i et hoderom der orgasme er mulig.

Selv når kvinner klarer å oppnå direkte klitorisstimulering, har partnere som tar tid til å få dem der de trenger å gå og stimulere de mange erogene sonene, kvinner kan ikke være i stand til å gå av på grunn av forlegenhet eller skam om å ha behov for noe ekstra å komme dit. " Best å bruke store og finn dildo
 
Posts: 29
Joined: Sun Apr 29, 2018 7:07 am
Location: oslo

Re: Beste sex leketøy i norge nett butikk

Postby Mindu on Mon Jun 04, 2018 1:34 pm

Mindu wrote:Sex leketøy historie
Jeg kom tilbake for å stå igjen foran speilet. Med min frihånd kuttede jeg og klemte mitt venstre bryst før jeg sugde vibratoren til området nær brystvorten. Tvinge meg til å bremse eller dette ville ikke fungere. Jeg tok min venn i kontakt i nærheten av brystvorten. Flytter sakte først til venstre, over toppen og pause kort når jeg nådde til høyre. Deretter beveger og stimulerer den lille, harde og følsomme delen under brystvorten min. Varme ble endelig bygd. Det var på tide, jeg tok sex leketøy i kontakt med venstre nippel. Etter noen sekunder som det virket, er det magisk. Fortsatt å se i speilet flyttet jeg vibratoren direkte på den andre brystvorten ved hjelp av min frie hånd for å presse brystvorten mot vibratoren fast, følte min bevisst selvpåførte smerte og mitt behov økte ytterligere. Setter vibratoren ned et øyeblikk for å gå ut av trusene mine. Jeg klemte på brystvortene en om gangen og plukket opp enheten igjen og utvidet stillingen min nok til å ta vibratoren mot mine lurtepper. Teasing, gradvis å jobbe vibratoren i, men ikke dyp - ennå ikke. Selv om det var oppvåkning i speilet, var det ikke den mest praktiske stillingen å nå orgasmer, eller for det saks skyld etter en god en. Så jeg støttet meg mot sengen. Når ryggen av bena mine kom i kontakt, lot jeg meg selv falle bakover.

https://www.crazylove.no
https://www.crazylove.no/DILDO
https://www.crazylove.no/BDSM-FETISJ
https://www.crazylove.no/SEXY-UNDERTOY

Jeg fortalte meg selv igjen at dette ikke var en tid for den lange bygningen opp til klippekanten. Jeg hadde ikke tid og også jeg var fortsatt sint! I dag var annerledes, jeg ønsket smerte å distrahere meg, så vel som glede. Så jeg presset vibratoren hardt inn i fitte min, selv om det ennå var bare litt fuktig. Etter noen øyeblikk som beveget seg inn og ut, snudde jeg maskinen høyere. Min fitte begynte å bli varm og våt, selv om jeg følte litt smerte fra mitt raske angrep. Tid til å angripe klokken min nå. I mellomtiden legger du tre fingre fra min andre hånd for å ta over i min kjeve og skyve inn og deretter trekke nesten ut, deretter inn igjen. Jeg presset min trofaste venn mot klokken min og beveget seg i små sirkler og økte presset raskt. Samtidig øker tempoet og dybden av fingrene i min kusse. Jeg ble varm på alle måter, min kjepp nå nå den varme og saftige scenen og jeg svettet av den raske aktiviteten. Til tross for min aggressivitet virket det lang tid for den eneste voldelige dildo orgasmen å treffe. Etter at tremorene hadde slått seg, følte jeg at juicen sank ut av min kule nedover benet mitt og mot arket som var krøllet av min aktivitet og vått med svette. Jeg var varm og følte meg ikke som å flytte, finne ut hva i helvete, la saftene pudse, arket trengte å skifte uansett. Jeg dummet.


Han var intelligent og kunnskapsrik. They had not split their age with each other, but I thought he was about 4 or 5 years older. Han var bare en nyanse høy enn henne i bare føtter, men med hæler sto de øye til øye. Det var viktig hun var ikke høyere, fordi psykologisk det ville ha gjort henne til å føle seg enda større og større enn den store hun var og utsatt for andre menn. Han
Anasex dildo shop bragte ikke ekstra vekt; Det må være alt som golf han spilte! Jeg likte sitt sandete hår og det lille skjegget. Han spilte ikke 'Han Man' karakteren, men virket forsiktig sterk, hvis det ikke var en motsetning i form. Jeg hadde sett et moderat hårete bryst ved et par anledninger. Jeg har kanskje antydet, men det stoppet ikke en del av tankene mine, den "skitne delen", fra å spekulere om kroppens deler jeg ikke hadde sett. Mitt sex-sultne skitne sinn lurer på hvor tykt det gingery håret kan være lavere ned, eller har han barbert ballene sine? Noen jenter hevdet at det var mote. Så å spekulere på hvilken type penis han hadde. Var det lenge? Var det den "høyre" tykkelsen? Var det veined historie
, glatt, ble det veldig rødt? Hva så tipset når det var vanskelig? Jeg prøvde å avvise tankene som irrelevante, jeg skulle aldri se sin kuk og baller, enn si gjøre noe med dem. Enn den skønt delen av tankene mine fortsatte på den ruten som bestemmer at en mann som Eddie må ha en god proporsjonal kuk - ikke humungous men tykk og lang nok til å være tilfredsstillende. Jeg spurte den delen av tankene mine hvorfor det trodde det, men fikk ikke svar. Til slutt faller inn i en noe rastløs, drømmeløs søvn. Det er mer enn blogg
 
Posts: 29
Joined: Sun Apr 29, 2018 7:07 am
Location: oslo

Re: Beste sex leketøy i norge nett butikk

Postby Mindu on Tue Jun 05, 2018 10:07 am

Så, Sam Mazzolla var litt av en friluftslig fyr. Jeg sier dette ikke å kjenne ham, men bare å vite hva jeg leser om mannen. For eksempel eide han eksotiske dyr, og gjorde nyheten når en av hans bjørner sluttet noen til døden. Ikke den beste måten å få søkelyset på, men det skjedde. Og så skjedde noe kanskje ikke verre, men like ille. Så ille, men ekstremt, vei, superfly forskjellig.

Sam ble funnet død i hjemmet hans. Dette er scenen for deg (det er litt vanskelig å fullstendig hylle hodet rundt det først): Han var på forsiden ned på en vannbed, hadde en lærmaske som hadde øynene og munnen glidelås. Over det var en metallkule laget av to stykker som lukkede på hodet. Dødsårsaken var dildoen i munnen som han endte opp med å kvele på. Sam kunne ikke ha stoppet seg fra kvælning, da han var bundet til sengen med kjeder, håndjern og hengelås. Og på dette punktet tenker du: "Vel, så må noen andre ha vært der!" fordi hvem kan shackle og hengel seg til en seng? Vel som det skjedde, hjalp noen Sam å starte dette lille bordet, men da dro de.
 
Posts: 29
Joined: Sun Apr 29, 2018 7:07 am
Location: oslo

Re: Beste sex leketøy i norge nett butikk

Postby Mindu on Tue Jun 05, 2018 10:09 am

Ifølge historien ble politiet gitt, Sam ble shackled til sengen av en person i påvente av at en tredje kom over, så han satte i utgangspunktet den virkelig ubehagelige stemningen. Men ting gikk galt da den tredje personen aldri viste, og Sam endte opp med å bli kvitt. La det være en leksjon for deg folk der ute: Hvis du prøver å gjøre en historirsexy overraskelse for noen, må du sørge for at det ikke er potensielt livstruende. Det tar virkelig vinden ut av seilene dine.
 
Posts: 29
Joined: Sun Apr 29, 2018 7:07 am
Location: oslo

Re: Beste sex leketøy i norge nett butikk

Postby Mindu on Tue Jun 05, 2018 10:13 am

Mindu wrote:
Mindu wrote:Sex leketøy historie
Jeg kom tilbake for å stå igjen foran speilet. Med min frihånd kuttede jeg og klemte mitt venstre bryst før jeg sugde vibratoren til området nær brystvorten. Tvinge meg til å bremse eller dette ville ikke fungere. Jeg tok min venn i kontakt i nærheten av brystvorten. Flytter sakte først til venstre, over toppen og pause kort når jeg nådde til høyre. Deretter beveger og stimulerer den lille, harde og følsomme delen under brystvorten min. Varme ble endelig bygd. Det var på tide, jeg tok sex leketøy i kontakt med venstre nippel. Etter noen sekunder som det virket, er det magisk. Fortsatt å se i speilet flyttet jeg vibratoren direkte på den andre brystvorten ved hjelp av min frie hånd for å presse brystvorten mot vibratoren fast, følte min bevisst selvpåførte smerte og mitt behov økte ytterligere. Setter vibratoren ned et øyeblikk for å gå ut av trusene mine. Jeg klemte på brystvortene en om gangen og plukket opp enheten igjen og utvidet stillingen min nok til å ta vibratoren mot mine lurtepper. Teasing, gradvis å jobbe vibratoren i, men ikke dyp - ennå ikke. Selv om det var oppvåkning i speilet, var det ikke den mest praktiske stillingen å nå orgasmer, eller for det saks skyld etter en god en. Så jeg støttet meg mot sengen. Når ryggen av bena mine kom i kontakt, lot jeg meg selv falle bakover.

https://www.crazylove.no
https://www.crazylove.no/DILDO
https://www.crazylove.no/BDSM-FETISJ
https://www.crazylove.no/SEXY-UNDERTOY

Jeg fortalte meg selv igjen at dette ikke var en tid for den lange bygningen opp til klippekanten. Jeg hadde ikke tid og også jeg var fortsatt sint! I dag var annerledes, jeg ønsket smerte å distrahere meg, så vel som glede. Så jeg presset vibratoren hardt inn i fitte min, selv om det ennå var bare litt fuktig. Etter noen øyeblikk som beveget seg inn og ut, snudde jeg maskinen høyere. Min fitte begynte å bli varm og våt, selv om jeg følte litt smerte fra mitt raske angrep. Tid til å angripe klokken min nå. I mellomtiden legger du tre fingre fra min andre hånd for å ta over i min kjeve og skyve inn og deretter trekke nesten ut, deretter inn igjen. Jeg presset min trofaste venn mot klokken min og beveget seg i små sirkler og økte presset raskt. Samtidig øker tempoet og dybden av fingrene i min kusse. Jeg ble varm på alle måter, min kjepp nå nå den varme og saftige scenen og jeg svettet av den raske aktiviteten. Til tross for min aggressivitet virket det lang tid for den eneste voldelige dildo orgasmen å treffe. Etter at tremorene hadde slått seg, følte jeg at juicen sank ut av min kule nedover benet mitt og mot arket som var krøllet av min aktivitet og vått med svette. Jeg var varm og følte meg ikke som å flytte, finne ut hva i helvete, la saftene pudse, arket trengte å skifte uansett. Jeg dummet.


Han var intelligent og kunnskapsrik. They had not split their age with each other, but I thought he was about 4 or 5 years older. Han var bare en nyanse høy enn henne i bare føtter, men med hæler sto de øye til øye. Det var viktig hun var ikke høyere, fordi psykologisk det ville ha gjort henne til å føle seg enda større og større enn den store hun var og utsatt for andre menn. Han
Anasex dildo shop bragte ikke ekstra vekt; Det må være alt som golf han spilte! Jeg likte sitt sandete hår og det lille skjegget. Han spilte ikke 'Han Man' karakteren, men virket forsiktig sterk, hvis det ikke var en motsetning i form. Jeg hadde sett et moderat hårete bryst ved et par anledninger. Jeg har kanskje antydet, men det stoppet ikke en del av tankene mine, den "skitne delen", fra å spekulere om kroppens deler jeg ikke hadde sett. Mitt sex-sultne skitne sinn lurer på hvor tykt det gingery håret kan være lavere ned, eller har han barbert ballene sine? Noen jenter hevdet at det var mote. Så å spekulere på hvilken type penis han hadde. Var det lenge? Var det den "høyre" tykkelsen? Var det veined historie
, glatt, ble det veldig rødt? Hva så tipset når det var vanskelig? Jeg prøvde å avvise tankene som irrelevante, jeg skulle aldri se sin kuk og baller, enn si gjøre noe med dem. Enn den skønt delen av tankene mine fortsatte på den ruten som bestemmer at en mann som Eddie må ha en god proporsjonal kuk - ikke humungous men tykk og lang nok til å være tilfredsstillende. Jeg spurte den delen av tankene mine hvorfor det trodde det, men fikk ikke svar. Til slutt faller inn i en noe rastløs, drømmeløs søvn. Det er mer enn blogg


Når du går ut for en stasjon, tar du med deg noe? En favoritt åtte-spor? En varm krus med krem ​​med soppsuppe? Varme votter, fordi det ikke er noen varme i 1965 Ford Fairlane? De er alle gode valg - også noen, vennligst kjøp meg en ny bil. Men en ting du kanskje vil forlate hjemme fra nå av er kaninens vibe. Du vet kaninvibber, ikke sant? En liten vibrator? Du bruker den til ditt dame kaninhull? Yeah.

En ekstremt kjedelig britisk pendler kjørte sammen i min Mini, muligens avskyet av det kjedelige britiske landskapet, da hun stoppet en fiskevogn fordi hun var for opptatt med å administrere til sin egen fiskevogn for å legge merke til den andre parkerte foran henne. FYI, "fish truck" er 2015s best mottatte vagina eufemisme, og du er helt fri til å bruke den på din fritid.
To spennende ting du kan lære av denne historien: Fiskevogner er faktisk ting (men sannsynligvis bare i Storbritannia, fordi hvem andre i verden noen gang vil trenge en fiskebil), og de har veldig god sikkerhet. Etter at de ble truffet, var eiere av trucken på ingen måte bekymret, fordi de allerede hadde utstyrt den med bakre sikkerhetskameraer. Hvorfor? Hvorfor gjorde de det? Vi vet ikke. Men da de sjekket ulykkesopptaket, fant de miniløfteren med en hånd på hjulet og en hånd som utførte sin egen personfoxjakt med kaninen i det mest usikre gjemmestedet. Hun knuste opp raskt etter ulykken, men båndet lyver ikke. Det viser deg bare onanere mens du kjører.
Denne historien gjør meg ubehagelig i sjelen og i penis - men mest sjelen. Det ser ut til at en ulykkelig mann ved navn Andrei bare var belastet med poontang. Han hadde en kjæreste, men det var bare ikke nok. Han trengte mer. Så langt, ikke en atypisk historie. Men dessverre for Andrei var kjæresten hans ikke nede med ham og satte dårlige D til andre damer, så hun måtte avgjøre poengsummen. Og i Russland, hvor dette skjedde, bosetter du poengsummen på bare den mest vanvittige, skremmende måten. Andreis kjæreste fylte sin penishylse (det er en ting, se opp) med glassfiberisolasjon.
Hvis du aldri har opplevd en håndfull glassfiberisolasjon (spesielt hva vi må anta er lavbudsjettversjonen lett tilgjengelig i Russland), vet at det er som å holde bastardbarnet av stålull, en kaktus og ren, ufiltrert hat. Mens det er flott for tetting i varme i vegger, har det også en tendens til å etterlate en overflod av skarpe, nesten usynlige fibre i kjøttet ditt, som bare graver rett inn i deg som mikroskopiske snake fangs sulten på dine barnslige skrik. Ta nå det, og legg din pikk inn i den.
Så Andrei ble tatt til sykehuset, og sannsynligvis gråter fortsatt til denne dagen. Er denne historien faktisk sant? Jeg vet ikke. Jeg vil både tro og ikke tro det, fordi det er noe som iboende appellerer til meg om ideen om at en fyr stikker av med glassfiber. Det treffer deg virkelig i Chuck Palahniuk-sonen i hjernen. På den annen side ønsker jeg å håpe ingen mann måtte oppleve det. Men hei, vi vet alle om det nå, så det er noe.
https://www.crazylove.no
 
Posts: 29
Joined: Sun Apr 29, 2018 7:07 am
Location: oslo

Re: Beste sex leketøy i norge nett butikk

Postby Mindu on Tue Jun 05, 2018 10:17 am

Hvis du leser dette, har du tilgang til Internett. Derfor har du sett mange ting som ingen dødelig aldri burde se - ofte fylt inn i en persons rumpe. Noen ganger forsøker det aktuelle nettstedet å selge deg den tingen. Sexleksaker er rikelig på nettet, og det er ingen hemmelighet at noen av designene deres går litt over toppen enn hva noen bør ønske seg i nærheten av deres kjønnsorganer.

Og så er det de misinformerte lekene, de som stiger utover bare creepiness og begynner å heve seriemorderflagger. Hvis du noen gang kobler deg til noen og finner leketøyboksen sin, kjører en av disse tingene. Kjør som deres kjøleskap var fullt av menneskelige ansikter - som for å være rettferdig, er det sannsynligvis.

(Som alltid gjelder NSFW-regelen. Behandle alle lenker herfra, slik at de inneholder store mengder terrorangrep, fordi sjansene er de).
Det er dyrebare få åpninger i verden som noen et eller annet sted ikke har forsøkt å holde på noe på en seksuell måte på et eller annet tidspunkt. Jeg er villig til å satse på at Wild West-forholdet mellom desperate cowboys og lokkende hull i bakken var langt mer imponerende (og langt, langt mer tragisk i deres rateløvelkvotient) enn historibøker forteller oss.

Med dette i bakhodet er det ikke overraskende at folk holder seg fast i urinrøret. Derfor kommer det nesten som en lettelse at det er et tilsynelatende ekte medisinsk firma som gjør urinrørstenger av sykehuskvalitet for at folk skal kunne gjøre det som de håper å oppnå ved å stikke ting opp i kjepphullene sine ...

... helt til du finner ut om de som elektrokerer deg.
Produktsiden forteller meg at denne tingen er "for avanserte brukere" og er "i stand til å skape uovertruffen orgasmer" ved å kjøre en gjeldende dyp i en dong, aldri en gang angi nøyaktig hvem orgasmer vi snakker om her. Grunnleggende anatomi ser ut til å indikere at fyren med en elektropenning fyller sin pikk ikke er i ferd med å skynde seg, så jeg er tvunget til å anta at hele banen er kode som refererer til noen som eier noen skumle herskapshus i Øst-Europa og flyr noen få unge menn der for hva han spøklig beskriver som "virkelig elektrifiserende helger."
Jeg blir fortalt at onani handsker eksisterer i disse dager. Det ... virker litt overdrevet. Men så igjen, hvorfor i helvete ikke? Spesialiserte hansker er helt en ting. Vi har kjørehansker, ridesko og de fingerløse hanskene som hobos, gateleverandører og meg selv er glad i å bruke når det er kaldt eller vi føler at de smekker ut.

Med det i tankene virker ikke Booty Glove like ille som det ser ut. Visst, det er tang av en slags spesielle hagespruter som gartnere bruker for å fjerne gigantiske slugger fra sine rosefelt, og det er det mildt seriemorder-m munnhulen i flippen mellom tommelen og pekefingeren. Men i det minste hva i helvete du mener å smøre opp og gjøre med det, kan du gjøre i det søte, mørke personvernet i ditt eget hjem.

Unntatt, selvfølgelig, at det ikke er ideen bak produktet i det hele tatt.
 
Posts: 29
Joined: Sun Apr 29, 2018 7:07 am
Location: oslo

Re: Beste sex leketøy i norge nett butikk

Postby Mindu on Thu Jun 07, 2018 1:59 pm

Sex og migrene

Migrene kan være tøft dildoer på alle aspekter av livet ditt, inkludert romantikk og intimitet.

"En studie fant at om en fjerdedel av pasientene nevnte at migrene påvirket frekvensen eller kvaliteten på sex," sier Joshua M. Cohen, MD, direktør for utdanning i avdelingen for nevrologi ved Mount Sinai West Hospital i New York. "Fem prosent sa selv at det var årsaken til skilsmisse eller slutt på forholdet."

Men det trenger ikke å være slik. Ta disse trinnene for å få mojoen tilbake på sporet.
Forstå virkningen dildoen

Symptomer på migrene omfatter kvalme, oppkast og følsomhet mot lukt, lys, lyder og bevegelse og berøring.

Tenk på hva som trengs for å ha en god seksuell opplevelse. Du kan se hvordan en migrene vil begrense det, sier Teshamae Monteith, MD, leder av hodepineavdelingen ved University of Miami Miller School of Medicine.

Migrene kan også ha en mer direkte effekt i soverommet: En studie fant kvinner med disse hodepine sa at de følte et høyere nivå av smerte og nød under samleie. Men en annen studie viste at sex faktisk lettet migrene symptomer for noen kvinner. Fortsatt andre rapporterer sex med orgasme utløst migrene, men dette antas å være sjeldent.
Fortsett å lese nedenfor stor dildo

Gjøre disse matene forårsake migrene?
Mange sier at sjokolade, vin og kaffe - blant annet - utløser deres migrene hodepine. La oss undersøke.
Hold av hodepine

Noen mennesker, spesielt de med kroniske migrene, kan trenge forebyggende medisiner. Hvis det skjer ofte, spør legen din om det er noe du kan ta for å stoppe dem.

Personer med kronisk hodepine har høyere nivåer av depresjon og angst enn de som ikke får dem. Hvis du har enten humørsykdom og få den behandlet, kan det øke din entusiasme i soverommet.

Om lag 75% av de dildoene
bloom som får migrene, er kvinner. Hvis det er du, vet at endringer i hormonnivået rett før din periode ofte utløser hodepine. Å vite at det er syklisk gir deg en ide om når en migrene kan kaste en skiftenøkkel i din kjærlighet.

For noen kvinner, tar p-piller forbedret migrene, men for andre, som kan gjøre dem verre. Noen ganger kan bytte til en annen type pille hjelpe.

Mange mennesker gjør det bedre når de holder fast på måltider og søvn. Daglig mosjon og drikke mye vann kan også hjelpe.

"Livsstilsfaktorer kan ha en dyp innvirkning på tilstanden, sier Cohen.

Mens det er dildoene spontant, kan det virke romantisk, en "migrene gjør det ikke veldig bra med forandring," sier han.
 
Posts: 29
Joined: Sun Apr 29, 2018 7:07 am
Location: oslo

Next

Return to Rant and Rave

Who is online

Users browsing this forum: 32 watts, Britney Mathews, james kenn 123, PhongPhong and 23 guests

Advertising